Kalustevuokraus

Ovatko juhlat jo tulollaan, mutta kalusteet vielä kateissa? Ei hätää, vuokraamme juhliin pienkalusteita, kuten pöytiä, tuoleja sekä jakkaroita.

Tee varaus

Pienkalustoa juhlaasi

Juhlapaikan tai juhlatilan kalustetarpeet voivat olla varsin erilaisia. Käytettävissä oleva juhlatilan koko sanelee juhlan pöytäratkaisut. Pöytäkokomme on siksi suunniteltu niin, että pöytämme soveltuvat sekä pieniin että suurempiinkin juhliin.  Juhlat kotona hoituu monesti vain muutaman lisäpöydän avulla, kun taas vähän isompaan juhlaan tarvitaan jokaiselle vieraalle oma pöytätila sekä istumapaikka.

 

Pöytämme ovat tukevia sisätiloihin tarkoitettuja pöytiä, ja ne ovat hyvin helppoja kasata, purkaa sekä kuljettaa. Pöytien jalat saa irrotettua itse pöyälevystä kuljetuksen helpottamiseksi.  Pöytiä löytyy esim. koossa 120×80 sekä 140×80.

 

Pienimmät pöydät toimivat hyvin jakkaroilla, kun taas isompi pöytäkoko on tarkoitettu tuolien kanssa toimivaksi.  Yhdistelemällä pöytiä toisiinsa, saat aikaan isojakin pöytäratkaisuja. Tuolit sekä jakkarat ovat pääasiassa pinoutuvia malleja. Toimivat kalusteemme kuljetat juuri sinne, missä kalusteratkaisuja tarvitset. Kuljetuksissa voimme avustaa tai voimme myös vinkata yhteistyökumppaniamme kuljetusavuksi.

Tee varaus

Kalusteetkin pukeutuvat juhlaan

Vuokraamme valkoiset pöytäliinat sekä tuolihuput juhlaanne. Valkoinen väri tekstiileissä sekä somisteissa luo aina juhlavan tunnelman. Siksi valkoiset pöytäliinat ovat aina varma valinta mitä erilaisimpiin juhlatilaisuuksiin. Valkoinen väri yhtenäistää itse tilan, luo tyylikkyyttä ja jättää varjoonsa mahdolliset tilan häiritsevät yksityiskohdat.

Pöytäliinamme ovat kokoa 220×140, ja ne soveltuvat kokonsa puolesta lähes jokaisen juhlatilan tarpeisiin. Pöytäliinamme pestään ja huolletaan aina jokaisen käyttökerran jälkeen, paikallisen ammattilaisen toimesta.

Tuolien verhoaminen tuolihupuilla antaa näyttävyyttä niin pieneen kuin suureenkin juhlatilaan. Valkoisiin tuolihuppuihin kykenet helposti yhdistämään mitä erilaisimmat rusetit sekä somisteet. Leikittele väreillä, mutta pysy kohtuudessa, jotta tilasta ei tulisi liian levetonta. Tuolihuppumme soveltuvat monen kokoisiin tuolimalleihin, mutta tuolien tulee olla käsinojattomia. Lisäksi tuoleissa on oltava selkeästi neljä jalkaa. Juhlatilan tuolit voivat olla myös erilaisia, sillä näyttävä kokonaisuus syntyy pääosin yhtenäisestä sekä selkeästä ilmeestä.

Tee varaus

Ota yhteyttä

Juhla-Maru
040-7048800
Paukkulantie 20, Seinäjoki
maru@juhla-maru.fi

 

Voinko palvella? Jäikö kysyttävää? Haluatko lähettää minulle
tarjouspyynnön?

 

Puhelimitse tavoitat minut parhaiten iltaisin klo 17-19.

 

 


    Juhla-Maru