Kalustevuokraus

Ovatko juhlat jo tulollaan, mutta kalusteet vielä kateissa? Ei hätää, vuokraamme juhliin pienkalusteita, kuten pöytiä, tuoleja sekä jakkaroita.

Tee varaus

Pienkalustoa juhlaasi

Juhlapaikan kalustetarpeet voivat olla varsin erilaisia. Juuri siksi meillä on kalusteissa vaihtoehtoja. Pöytämme on helppo kasata, purkaa sekä kuljettaa, sillä pöytien jalat saa irrotettua itse pöytälevystä. Pöytiä on useita eri kokoja, esim. kahvipöytäkokoa 60×80, 4-hengen pöytää 120×80 sekä 6-hengen pöytiä koossa 160×80. Yhdistelemällä pöytiä toisiinsa, saat aikaan isojakin pöytäratkaisuja. Tuolit sekä jakkarat ovat pääasiassa pinoutuvia malleja. Toimivat kalusteemme kuljetat juuri sinne, missä kalusteratkaisuja tarvitset. Kuljetuksissa voimme avustaa tai voimme myös vinkata yhteistyökumppaniamme kuljetusavuksi.

Tee varaus

Kalusteetkin pukeutuvat juhlaan

Vuokraamme valkoiset pöytäliinat sekä tuolihuput juhlaanne. Valkoinen väri tekstiileissä sekä somisteissa luo aina juhlavan tunnelman. Siksi valkoiset pöytäliinat ovat aina varma valinta mitä erilaisimpiin juhlatilaisuuksiin. Valkoinen väri yhtenäistää itse tilan, luo tyylikkyyttä ja jättää varjoonsa mahdolliset tilan häiritsevät yksityiskohdat.

Pöytäliinamme ovat kokoa 220×140, ja ne soveltuvat kokonsa puolesta lähes jokaisen juhlatilan tarpeisiin. Pöytäliinamme pestään ja huolletaan aina jokaisen käyttökerran jälkeen, paikallisen ammattilaisen toimesta.

Tuolien verhoaminen tuolihupuilla antaa näyttävyyttä niin pieneen kuin suureenkin juhlatilaan. Valkoisiin tuolihuppuihin kykenet helposti yhdistämään mitä erilaisimmat rusetit sekä somisteet. Leikittele väreillä, mutta pysy kohtuudessa, jotta tilasta ei tulisi liian levetonta. Tuolihuppumme soveltuvat monen kokoisiin tuolimalleihin, mutta tuolien tulee olla käsinojattomia. Lisäksi tuoleissa on oltava selkeästi neljä jalkaa. Juhlatilan tuolit voivat olla myös erilaisia, sillä näyttävä kokonaisuus syntyy pääosin yhtenäisestä sekä selkeästä ilmeestä.

Tee varaus

Ota yhteyttä

Juhla-Maru
040-7048800
Paukkulantie 20, Seinäjoki
maru@juhla-maru.fi

Voinko palvella? Jäikö kysyttävää? Vai haluatko lähettää minulle
tarjouspyynnön?

Lähetä viesti / Soita

Puhelimitse tavoitat minut parhaiten iltaisin klo 17-20.

    Juhla-Maru