Astiavuokraus

Lähestyvätkö ristiäiset, rippijuhlat tai valmistujaiset? Tarvitsetko astioita juhlaasi varten? Ei syytä huoleen, sillä me tarjoamme useita kauniita astiasarjoja, joista voit vuokrata mieluisimman.

Kaikki kahvi- ja ruoka-astiastomme ovat valkoisia. Ne sopivat tyylikkäästi yhteen ja ovat myös helposti yhdistettävissä eri väriteemojen kanssa. Katso alla olevista kuvista vuokrattavat kahvi- ja ruoka-astiastomme.

Hääastiastovuokraus
Meiltä voit vuokrata myös kattavan hääastiaston sekä upean tarjoiluastiasto-kokonaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarpeistanne tarkemmin!

Tee kattauksesta vaivatonta

Meillä astiavuokraus on helppoa ja vaivatonta, juhlaan kuin juhlaan!

Valkoinen yksivärinen astiasto on aina varma valinta juhlaan kuin juhlaan, olipa kyse sitten ruoka- tai kahviastiastosta. Voit loihtia näyttävyyttä kattaukseesi vaikkapa värikkäillä kukka-asetelmilla, koristeilla tai lautasliinoilla.

Valkoisiin vuokra-astioihimme on myös tarvittaessa helppo yhdistää omia astioitanne. Vuokraatte meiltä vain ne, mitä tarvitsette!

Vuokraamme monipuolisesti myös erilaisia laseja, kuten kuohuviinilaseja, viinilaseja, aromilaseja, vesilaseja ja vesipulloja. 

Valkoinen_yksivärinen_astiasto_Astiavuokraus
tarjoiluastiat_astiavuokraus

Tee kattauksesta kaunis

Puuttuuko juhlapöydän kattauksestasi vaikkapa kakkutaso tai reilumman kokoisia tarjoilulautasia? Vai tarvitsetko jopa kokonaisen kattausastiaston häihin tai muihin suurempiin juhliin? Meiltä löydät ne kaikki!Kodin omat perusastiat eivät aina riitä juhlien kattauksen, joten helppo ratkaisu tällöin on astiavuokraus. Miksi ostaisit monenlaista juhlatarpeistoa itsellesi vain yhtä juhlapäivää varten, kun voit vuokrata lähes kaiken tarvittavan, helposti ja yhdestä paikasta? Voit vuokrata meiltä ne kattauksestasi puuttuvat astiat, jotta kaikki tarjottavat voidaan asettaa näyttävästi esille, pöytätilaa säästäen. Meiltä löydät monenlaiseen kattaukseen soveltuvia kauniita tarjoiluastioita. Upea ja toimiva kattaus syntyy yksityiskohdista. Anna mielikuvituksesi lentää! Huolellisesti mietitty ja kaunis kattaus huomataan ja jää vieraidesi mieleen.Tutustu tarjoiluastiavalikoimaamme alla olevasta linkistä.

Tee kattauksesta kaunis

Puuttuuko juhlapöydän kattauksestasi vaikkapa kakkutaso tai reilumman kokoisia tarjoilulautasia? Vai tarvitsetko jopa kokonaisen kattausastiaston häihin tai muihin suurempiin juhliin? Meiltä löydät ne kaikki!

Kodin omat perusastiat eivät aina riitä juhlien kattauksen, joten helppo ratkaisu tällöin on astiavuokraus. Miksi ostaisit monenlaista juhlatarpeistoa itsellesi vain yhtä juhlapäivää varten, kun voit vuokrata lähes kaiken tarvittavan, helposti ja yhdestä paikasta? Voit vuokrata meiltä ne kattauksestasi puuttuvat astiat, jotta kaikki tarjottavat voidaan asettaa näyttävästi esille, pöytätilaa säästäen.

Meiltä löydät monenlaiseen kattaukseen soveltuvia kauniita tarjoiluastioita. Upea ja toimiva kattaus syntyy yksityiskohdista. Anna mielikuvituksesi lentää! Huolellisesti mietitty ja kaunis kattaus huomataan ja jää vieraidesi mieleen.

Tutustu tarjoiluastiavalikoimaamme alla olevasta linkistä.

tarjoiluastiat_astiavuokraus