Juhlatarvikkeet

Juhlat kuuluvat elämään. Ne ovat useimmiten piristäviä hetkiä harmaan arjen lomassa. Juhlissa tarvitaan myös monenlaista juhlatarpeistoa. Sanotaan, että hyvin suunniteltu juhla on jo puoliksi tehty. Varaa siis reippaasti aikaa itse juhlaan liittyvien yksityiskohtien suunnitteluun. Tutustu juhlatarvikkeisiimme. Miksi ostaisit monenlaista juhlatarpeistoa itsellesi vain yhtä juhlapäivää varten, kun voit vuokrata lähes kaiken tarvittavan - helposti - ja vielä samasta paikasta?

Tutustu

Somisteita sekä kattaustuotteita - juuri teidän juhlaanne

Kauttamme saatavilla upeita Dunin kattaustuotteita. Tilauksesta kankaanomaiset pöytäliinat, servetit, juhlavat kaitaliinat sekä muut somisteet.

Meiltä löydät monenlaista juhlatarpeistoa. Vuokrattavanasi on kakkutelineitä, maljakkoja, tuikkukippoja, kukkavateja, juomasäiliöitä sekä kahvinkeittimiä.

Juhlaväen toiveita kuuntelemme varsin ”herkällä korvalla”, ja täydennämme valikoimaamme aika ajoin aina kysynnän mukaan.

Yksilölliset kastejuhlatuotteet - vauvan ensimmäiseen juhlaan

Meiltä ihania kastejuhlatuotteita vauvasi ristiäisiin tai nimiäisiin. Valikoimastamme löydät yksilölliset kastemekot, kasterusetit/kastenauhat sekä kasteliinat. Osta omaksi tai vuokraa. Voit tilata tuotteitamme postitse tai tulla tutustumaan paikan päälle. Suosimme turvallisia ja helppoja tapoja tutustua tuotteisiimme.

Ota yhteys
Kuva kuvastaa ristiäisiä, vauva kehdossa

Ota yhteyttä

Juhla-Maru
040-7048800
Paukkulantie 20, Seinäjoki
maru@juhla-maru.fi

Voinko palvella? Jäikö kysyttävää? Vai haluatko lähettää minulle
tarjouspyynnön?

Lähetä viesti / Soita

Puhelimitse tavoitat minut parhaiten iltaisin klo 17-20.

    Juhla-Maru