Palvelut

Vuokraamme juhliisi kalusteita, astioita ja tarvikkeita Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Astiavuokrausta

Meiltä löydät tyylikkään valkoiset kahvi- ja ruoka-astiastot sekä runsaan valikoiman tarjoiluastioita, kuten kulhoja, kannuja, tarjoilulautasia, maljakoita sekä paljon muuta. Suurin astiastomme riittää 120 henkilölle.

Kalusteiden vuokrausta

Vaivattomasti saman katon alta eri käyttötarkoituksiin soveltuvat vuokrattavat pöydät. Lisäksi meiltä löytyy jakkaroita sekä pinottavia tuoleja. Helpota juhlavalmisteluitasi ja vuokraa kalusteet meiltä!

Pöytäliinojen vuokrausta

Meiltä voit vuokrata myös valkoiset, juhlavat pöytäliinat. Pöytäliinamme soveltuvat monen eri juhlatalon tarpeisiin. Pyydä tarjous pöytien määrän sekä kokojen mukaan.


Dunin kattaustuotteiden edustus ja myynti

Duni Professional -kattaustuotteissa on paljon yhteensopivia värejä, kuoseja ja materiaaleja. Poikkiliinoista ja serveteistä löydät laatua, malleja ja muotoilua, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin häistä syntymäpäiviin.
Tule tutustumaan valikoimaan paikan päälle, missä näet ja koet kankaanomaisen materiaalin ja varmistut oikeista väreistä. Tuotteilla nopeat toimitusajat. Tutustu valikoimaan Dunin sivuilla.

Dunin tuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy organza-kaitaliinoja. Yhdistelemällä tuotteistamme mieleiset materiaalit, kuosit ja värit, saat taatusti juhlaasi sopivan tunnelman. Vain mielikuvitus on rajana!

Kastemekot ja kastetuotteet

Juhla-Marulta löydät kauniit ja uniikit, pohjalaisena käsityönä valmistetut kastemekot, kasteliinat, -tyynyt sekä kastenauhat. Ota yhteys ja tule rohkeasti tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Meiltä löydät mekkoja moneen makuun ja monelle kukkarolle.


Muiden juhlatarvikkeiden vuokrausta

Mm. kakkuteline, hääkakkuteline, hääkaari, kastepöytä/liina, morsiusparin pöytä/tuolit, kahvinkeitin, vesipulloja, tuikkukippoja sekä juhlapöydän koristeita.

Juhlakoristeet ja -somisteet

Ompelemme/valmistamme koristeita sekä somisteita asiakkaan tilauksesta.